Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Stel je vraag
Zeg opnieuw ‘Ja ik wil’ onder de Spaanse zon

Zeg opnieuw ‘Ja ik wil’ onder de Spaanse zon

Zeg opnieuw ‘Ja ik wil’ onder de Spaanse zon!

Droom je van een huwelijk onder de Spaanse zon? Maar zijn jullie al 5, 10, 25 of 40 jaar samen? Wil je elkaar, je vrienden en familie laten weten dat je het in een oogwenk opnieuw zou doen? Misschien wil je je toewijding aan elkaar bevestigen na een moeilijke periode in jullie relatie? Eigenlijk maakt het niet uit wat de reden is. Doe het gewoon omdat jullie daar zin in hebben. En om een aantal dagen samen te zijn met jullie dierbaren. Heerlijk toch?

Willen jullie je huwelijksgeloften vernieuwen in het bijzijn van jullie familie en vrienden?

Trouwen in Spanje heeft in samenwerking met Banus Lodge een geweldige aanbieding voor jullie. De aanbieding is geldig in het najaar van 2020 (vanaf oktober), en in 2021 en 2022 (behalve in de maanden juli en augustus).

Banus Lodge

Jullie liefde opnieuw vieren bij Banus Lodge in Puerto Banus zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Bij deze accommodatie zijn alle appartementen rond het zwembad gelegen, wat zorgt voor een intieme en informele sfeer. En het ligt op slechts 100 meter van het strand. Gastheer en gastvrouw Werner en Lisa zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt.

Aanbieding

  • Een verblijf van 3 nachten in Banus Lodge met maximaal 30 gasten (inclusief het bruidspaar) voor €6000 euro (normale prijs € 6500 euro)
  • Een gratis fotograaf voor 6 uur op jullie trouwdag
  • Een champagneontbijt op de dag na het huwelijk voor het bruidspaar
  • Een ceremoniemeester en trouwambtenaar in één voor 1050 euro (normale prijs 1250 euro)

Informatie?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Elly Persons van Trouwen in Spanje.

Voor meer informatie over de locatie, kijk op www.banuslodge.com .