Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Stel je vraag

Onze diensten

Wanneer de datum voor jullie huwelijk is bepaald en de locatie waar jullie willen gaan trouwen is vastgesteld…

…begint het nadenken over hoe je wilt dat jullie grote dag verder wordt ingevuld. Wie wordt jullie trouwambtenaar bijvoorbeeld? Welke fotograaf kies je? Hoe moet de trouwsetting eruit zien? Naar welke kleur bloemen gaat je voorkeur uit? Doe je je haar en make-up zelf of laat je dat door een professional doen? Omdat je in Spanje trouwt, zijn jullie er samen met jullie gasten waarschijnlijk een aantal dagen. Hoe zou je de andere dagen ingevuld willen hebben? Wil je dat er bijvoorbeeld excursies worden geregeld of doe je dat liever zelf? Heb je vervoer nodig?

Allemaal zaken die we van tevoren met elkaar doorspreken en invullen, zodat alles voor jullie grote dag(en) goed is geregeld en jullie je nergens zorgen over hoeven te maken.

 

DE MOOISTE AUTO'S

Vervoer

Naast het vervoer van en naar het vliegveld kunnen we bijzonder vervoer regelen tijdens jullie bruiloft of een huurauto(s) regelen.

SPAANSE GASTRONOMIE

Catering

Van een Spaanse tapas of paella avond tot een elegant 5-gangen diner. Er is van alles mogelijk. En wat dacht je van een cortador de jamón op je feest. Dat is een professionele hamsnijder die vervolgens plakjes jamon serano serveert.

VAN STEMMIG TOT DANSBAAR

Entertainment

Stemmige vioolmuziek tijdens de ceremonie, een Spaanse gitarist bij het diner en een lekkere beat met saxofonist gedurende het feest. Of om in de sferen van Spanje te blijven een Flamenco optreden? Afhankelijk van jullie persoonlijke wensen zijn er nog tal van extra diensten mogelijk, bijvoorbeeld een illusionist of een karikatuur tekenaar, amusement voor de kinderen of excursiemogelijkheden in de dagen voor of na de bruiloft. Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd de afgelopen jaren en als jullie iets bedenken wat we nog niet hebben, gaan we graag voor jullie op zoek!

KAPPER EN VISAGIST

Bruids Make-up

Straal op je mooiste dag dankzij de hulp van een goede kapper en visagist. We werken samen met meerdere goede stylisten, die je laten doen stralen op de trouwdag.

MAAK JE HERINNERING

Fotografie / Video

Een mooie herinnering voor later is ontzettend belangrijk. Jullie dag verdient daarom de beste foto’s. Of je nu gaat voor een Nederlandse of een Spaanse fotograaf (die ook Engels spreekt), beide behoren tot de mogelijkheden. Professionaliteit en kwaliteit staat in beide gevallen voorop! Denk ook aan een videograaf met of zonder drone, of een fotobooth zodat alle gasten een aandenken hebben aan jullie dag.

ICING ON THE CAKE

Bruidstaart

Een bruidstaart van zes verdiepingen of liever simpel? Cup cakes bijvoorbeeld. Waar gaat jullie voorkeur naar uit?

GEWOON IN HET NEDERLANDS

Trouwambtenaar

De ceremonie is heel belangrijk tijdens jullie trouwdag. Want jullie liefdesverhaal verdient alle aandacht. Neem je iemand mee uit Nederland of kies je voor een Nederlandstalige of Engelstalige trouwambtenaar die in Spanje woont.

In Spanje zijn nagenoeg geen Nederlandse trouwambtenaren te vinden. Daar hebben wij gelukkig de oplossing voor, Marije is namelijk een fantastische ceremoniespreker.  Zij komt bij jullie langs in Nederland voor een interview, neemt de tijd om een persoonlijk verhaal over jullie te kunnen schrijven en spreekt ook nog eens vier talen!

 

SFEER VERHOGEND

Bloemen & Decoratie

Wil je de sfeer verhogen tijdens je bruiloft, dan kunnen bloemen niet ontbreken. In je boeket, als corsage, tafelaankleding en als feestdecoratie. Maar ook kaarsen, lampionnen, ballonnen, rozenblaadjes, licht, doeken, kunnen als decoratie worden gebruikt.

ORIGINEEL UIT DE STREEK

Bedankjes voor de gasten

Bedank al jullie gasten voor hun komst met de leukste huwelijksbedankjes. Bij lokale leveranciers hebben we een aantal originele presentjes uitgezocht. Denk aan, hoeden, waaiers, lokale olijfolie, limonchello, typisch Spaanse tegeltjes en ga zo maar door!