Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

Onze diensten

Wanneer de datum voor jullie huwelijk is bepaald en de locatie waar jullie willen gaan trouwen is vastgesteld…

…begint het nadenken over hoe je wilt dat jullie grote dag verder wordt ingevuld. Wie wordt jullie trouwambtenaar bijvoorbeeld? Welke fotograaf kies je? Hoe moet de trouwsetting eruit zien? Naar welke kleur bloemen gaat je voorkeur uit? Doe je je haar en make-up zelf of laat je dat door een professional doen?

Omdat je in Spanje trouwt, zijn jullie er samen met jullie gasten waarschijnlijk een aantal dagen. Hoe zou je de andere dagen ingevuld willen hebben? Wil je dat er bijvoorbeeld excursies worden geregeld of doe je dat liever zelf? Heb je vervoer nodig?

Allemaal zaken die we van tevoren met elkaar doorspreken en invullen, zodat alles voor jullie grote dag(en) goed is geregeld en jullie je nergens zorgen over hoeven te maken.  

Alles hangt af van jullie persoonlijke wensen. Afhankelijk van wat jullie willen, leveren wij maatwerk. Wat vooral geldt is dat iedere bruiloft uniek is en dat al jullie wensen en ideeën bespreekbaar zijn.

Hieronder zie je een greep uit de mogelijkheden.

De mooiste auto's

Vervoer

Naast het vervoer van en naar het vliegveld kunnen we bijzonder vervoer regelen tijdens jullie bruiloft of een huurauto(s) regelen.

team-member-img
Spaanse gastronomie

Catering

Van een Spaans buffet tot een elegant 5-gangen diner. Er is van alles mogelijk. En wat dacht je van een ‘Vedette’ op je feest. Dat zijn jonge obers met flair die je gasten stijlvolle hapjes presenteren.

team-member-img
Van stemmig tot dansbaar

Entertainment

Stemmige vioolmuziek tijdens de ceremonie, een Spaanse gitarist bij het diner en een lekkere beat gedurende het feest. Of om in de sferen van Spanje te blijven een Flamenco optreden? Afhankelijk van jullie persoonlijke wensen zijn er nog tal van extra diensten mogelijk, bijvoorbeeld een illusionist of een sneltekenaar, amusement voor de kinderen of excursiemogelijkheden in de dagen voor of na de bruiloft.  

Wij werken onder andere samen met MOOOV Event Services. Oprichter Alexander Wijnen was zelf jarenlang actief als bruiloft DJ in Nederland, onder andere voor SKYFLY, een van de grootste en meest innovatieve DJ companies in de lage landen. MOOOV biedt verschillende DJ diensten voor bruiloften, zoals een DJ puur voor het dansfeest of een pakket voor de hele dag, waarbij alles wordt verzorgd, van ceremonie tot laatste dans. Daarnaast bieden ze ook artiesten, of het nu een Spaanse gitarist of een 8 mans band is tijdens het dansfeest.

team-member-img
Gewoon in het Nederlands

Trouwambtenaar

De ceremonie is heel belangrijk tijdens jullie trouwdag. Want jullie liefdesverhaal verdient alle aandacht. Aan jullie de keuze. Neem je iemand mee uit Nederland of kies je voor een Nederlandstalige of Engelstalige trouwambtenaar die in Spanje woont. Ik stel je graag voor aan een trouwambtenaar die in Nederland woont maar graag voor jullie naar Spanje afreist. 

Ik ben Elly Persons, eigenaar van Trouwen in Spanje. In 2019 heb ik besloten om ook trouwambtenaar te worden. Zodat ik niet alleen jullie bruiloft van a-z kan regelen als jullie weddingplanner en ceremoniemeester, maar jullie ook ceremonieel in de echt kan verbinden.

In Spanje zijn nagenoeg geen Nederlandse trouwambtenaren te vinden. Daar liep ik steeds tegen aan. Ik kan me voorstellen dat je als Nederlands bruidspaar toch het liefst in je eigen moerstaal getrouwd wilt worden. Om een trouwambtenaar uit Nederland te laten overkomen met alle reis-en verblijfkosten van dien, bleek best een drempel. Daarom ga ik het zelf doen. Vanaf 2020 kun je mij dus ook inhuren als trouwambtenaar.

Vanuit mijn ervaring als communicatieadviseur, eventplanner en schrijver, ben ik gewend als presentator op te treden en weet ik als geen ander hoe je een verhaal zo opbouwt dat het jullie als individu en als liefdespaar tot jullie recht doet komen. Een verhaal met een serieus tintje, met emotie en een flinke dosis humor. Meer weten? Neem dan contact met mij op en ik help jullie graag.

Ik ben Nicolette Blok uit Zoetermeer, zelfstandig trouwambtenaar en ik zou het geweldig vinden om jullie te mogen trouwen. Als jullie mij als trouwambtenaar kiezen, dan kun je ervan uitgaan dat ik geen uitdaging uit de weg ga. Ik ben een spontane, vrolijke en betrokken vrouw met humor, die nieuwsgierig is naar jullie verhaal en dat van jullie dierbaren. Wanneer ik alles goed in beeld heb, bereid ik mijn speech voor. Wanneer jullie je eigen gelofte willen uitspreken, vind ik dat extra leuk en help ik jullie daar graag bij. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie op je gemak zijn en een prachtige en relaxte dag krijgen waar iedereen van geniet.

Mijn naam is Chantal Giesbertz. Het blijft  bijzonder wanneer ik deel uit mag maken van de mooiste dag in jullie leven, dat ik jullie verhaal mag vertellen en dat ik ervoor mag zorgen dat de ceremonie onvergetelijk wordt.

Jullie verhaal teken ik op door goed naar jullie te luisteren tijdens het interview, tussen de regels door te lezen en onverwachte blikken tussen jullie op te vangen. Maar ook door contact te hebben met een aantal van jullie genodigden. Ik ben een hippe, enthousiaste trouwambtenaar die houdt van interactie en humor en serieus is wanneer het moet.

Meer info over mij vind je op mijn website: http://www.meerdantrouwen.nl

team-member-img
Kapper en visagist

Bruids Make-up

Straal op je mooiste dag dankzij de hulp van een goede kapper en visagist. We werken samen met goede salons in Mijas, Fuengirola en Marbella, die je bruidskapsel en bruidsmake-up kunnen verzorgen.  

team-member-img
Maak je herinnering

Fotografie / Video

Een mooie herinnering voor later is ontzettend belangrijk. Jullie dag verdient daarom de beste foto’s. Een Nederlandse fotograaf of een Spaanse fotograaf die goed Engels spreekt behoort tot de mogelijkheden. Professionaliteit en kwaliteit staat in beide gevallen voorop! Ook een video met of zonder drone opnames behoort tot de mogelijkheden.

team-member-img
Icing on the cake

Bruidstaart

Een bruidstaart van zes verdiepingen of liever simpel? Cup cakes bijvoorbeeld. Waar gaat jullie voorkeur naar uit?

team-member-img
Sfeer verhogend

Bloemen & Decoratie

Wil je de sfeer verhogen tijdens je bruiloft, dan kunnen bloemen niet ontbreken. In je boeket, als corsage, tafelaankleding en als feestdecoratie. Maar ook kaarsen, lampionnen, ballonnen, rozenblaadjes, licht, doeken, kunnen als decoratie worden gebruikt.

team-member-img
Origineel uit de streek

Bedankjes voor de gasten

Bedank al jullie gasten voor hun komst met de leukste huwelijksbedankjes. Bij lokale leveranciers hebben we een aantal originele presentjes uitgezocht.

De mooiste auto's

Vervoer

Spaanse gastronomie

Catering

Van stemmig tot dansbaar

Entertainment

Gewoon in het Nederlands

Trouwambtenaar

Kapper en visagist

Bruids Make-up

Maak je herinnering

Fotografie / Video

Icing on the cake

Bruidstaart

Sfeer verhogend

Bloemen & Decoratie

Origineel uit de streek

Bedankjes voor de gasten

Deel deze pagina