Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

Trouwen

in Spanje

team-member-img
Mijn naam is

Elly Persons

Mijn naam is Elly Persons, zelfstandig weddingplanner aan de Costa del Sol in Spanje. Vanaf 2020 kun je mij ook inhuren als trouwambtenaar. Mijn werkgebied strekt zich uit van Malaga tot Estepona.

Mijn kantoor bevindt zich in Mijas-Residence, een luxe accommodatie vlakbij Mijas Pueblo, een super leuk bergdorpje dat bekend staat om haar witgekalkte huisjes, blauwe bloempotten, ezels en vriendelijke mensen. Mijas-Residence verhuurt vijf prachtige ingerichte appartementen met privéterras en is tevens een trouwlocatie.

Ieder stel heeft een verhaal over de eerste ontmoeting. Je vertelt het aan elkaar en herhaalt het steeds opnieuw tot ieder detail is ingevuld. Ieder verhaal is bijzonder, zo ook ons verhaal!

team-member-img
Ontmoeting

In het vliegtuig

Bas en ik ontmoeten elkaar op een Transavia vlucht van Rotterdam naar Malaga. Omdat ik pas op het laatste moment incheck, zijn er geen stoelen meer vrij aan het raam of het gangpad, alleen nog twee in het midden. Mijn minst favoriete plek. Ik moet kiezen tussen rij 20 en rij 6, ik kies rij 20. Op dat moment lijkt het een eenvoudige keuze. Later zal ik nog vaak naar een foto kijken, die mijn vriendin maakt als ik naar het vliegtuig loop. Lachend kijk ik over mijn schouder, niet wetende dat vijf minuten later mijn leven compleet zal gaan veranderen.  

Als ik naar mijn plek loop, zie ik Bas. Hij zit in mijn rij bij het raam. Hij lacht naar me en mijn maag draait om. Wat een leuke man! Ik ga naast hem zitten en we beginnen tegelijkertijd te praten. Vervolgens raken we niet meer uitgepraat.

team-member-img
Heen en weer

Naar Mijas

Bas vertelt dat hij in Spanje woont en appartementen verhuurt in Mijas Pueblo, een sfeervol bergdorpje in Andalusië, op een kwartier rijden van het vliegveld van Malaga. Hij straalt wanneer hij praat over zijn leven daar. Iedere dag opnieuw geniet hij van het Spaanse leven en de zon. En van het mooie uitzicht op de Middellandse zee als hij op zijn terras staat. Hij vindt het heerlijk om zijn gasten een droomvakantie te bezorgen. Hij laat me foto’s zien van zijn complex, Mijas-Residence. Wat prachtig.
Sinds onze ontmoeting vlieg ik heel vaak heen en weer. Mijn leidinggevende wordt er gek van. Gelukkig kan ik dagen bijkopen! Bas vraagt of ik in Spanje zou kunnen wonen? Ik antwoord bevestigend. Altijd al heb ik de droom gehad om naar het buitenland te gaan, maar niet alleen.

team-member-img
Verzorging

Tot in de puntjes

In dat eerste jaar vinden er drie huwelijken plaats op Mijas-Residence, georganiseerd door een Zweedse weddingplanner. Dat brengt mij op het idee hetzelfde te gaan doen voor de Nederlandse markt. Mijn ervaring in Nederland als communicatieadviseur & eventplanner komt me daarbij goed van pas. En natuurlijk wil Bas mij helpen waar hij kan. Hij heeft een dienstverlenende instelling van nature, is heel gastvrij en zijn ervaring als leidinggevende van een groot reclamebedrijf is een absolute plus. Het maakt van ons een goed team om jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Het lijkt me geweldig om met liefde, aandacht en plezier jullie huwelijk te mogen organiseren. Want hoe bijzonder is het dat je de ware liefde vindt waar je de rest van je leven bij wilt zijn.

Wij maken er voor jullie een onvergetelijke dag van!

Mijn naam is

Elly Persons

Ontmoeting

In het vliegtuig

Heen en weer

Naar Mijas

Verzorging

Tot in de puntjes

Deel deze pagina
Van het strand tot een kasteel

De mooiste trouwlocaties

Voor kleine groepen, grote groepen, met overnachting of alléén het feest….