Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Stel je vraag

Trouwen in Spanje

MIJN NAAM IS

Marjan Zandbergen

Ik heb Spanje altijd een fantastisch land gevonden, de combinatie van rust, de zee en het eten. I love it! Sinds 2012 woon ik in Fuengirola, Malaga, hier heb ik ook de liefde gevonden. Met mijn man, zoon en mijn bedrijf heb ik een heerlijk leven opgebouwd.

Toen we Trouwen in Spanje in 2018 begonnen, waren we nog een kleine speler op de markt, nu 5 jaar verder ben ik ontzettend trots op wat we hebben bereikt. We organiseren gemiddeld rond de 50 bruiloften per jaar, zijn inmiddels met 3 weddingplanners en misschien wel het allerbelangrijkste, we hebben het nog steeds erg naar ons zin!

Ik geniet van het organiseren en coördineren van bruiloften, hier ligt echt mijn kracht. Jullie volledig ontzorgen doordat alles tot in de puntjes is geregeld en voorbereid zodat jullie enkel hoeven te genieten.

Bij ons ben je in goede handen, wij streven ernaar onze bruidsparen bijzonder en speciaal te laten voelen.

 

MIJN NAAM IS

Anne Winthaegen

Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement koos ik voor de masterclass event, een stage als weddingplanner én een trimester studeren in Málaga. Deze combinatie heeft er toe geleid dat ik 4 jaar geleden definitief ben gesetteld in het mooie Andalusië met als doel een carrière op te bouwen als wedding planner in Spanje.

Toen ik de kans kreeg om voor Trouwen in Spanje te werken kwam mijn droom eindelijk uit. Organiseren en ondernemen zit in mijn bloed, daarnaast ben ik verliefd op de liefde én op Spanje. Met deze ingrediënten kan ik niet wachten vol enthousiasme en ambitie aan de slag te gaan om mijn droom en die van jullie waar te maken.

Met ons uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers, mijn vakkennis en het vloeiend spreken van de Spaanse taal help ik jullie graag met het plannen van de mooiste dag van jullie leven in Spanje. Ik geniet intens als ik jullie steun en toeverlaat gedurende het plannen van jullie wedding mag zijn.
Ik wil jullie enthousiasmeren, ontzorgen en ondersteunen zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie dag en natuurlijk vooral van elkaar. Lang leve de liefde y viva España!

MIJN NAAM IS

Marije Clemens

Sinds 4 jaar woon ik met man en kinderen in Benalmadena waar ik helemaal mijn plek heb gevonden. Bij toeval heb ik eigenlijk kennis gemaakt met Trouwen in Spanje, ik was op zoek naar iets wat goed bij mij paste en dat heb ik zeker gevonden!

Ik ben een enthousiast persoon, die heel goed met mensen kan omgaan. Vanuit een muzikale achtergrond ben ik altijd ondernemer geweest, een duizendpoot en een taalliefhebber.

Met mijn kennis, ons netwerk, plus de opgedane ervaring afgelopen jaar bij Trouwen in Spanje, kan ik jullie zonder stress naar jullie bruiloftsdag toe loodsen en op de dag zelf hoeven jullie dan alleen nog maar met jullie dierbaren te genieten!

Ik ben ook als trouwambtenaar in te zetten, in het Nederlands, Engels, Spaans of Frans. Dit onderdeel van het vak met het vertellen van jullie persoonlijke verhaal vind ik ontzettend mooi om te doen.