Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

Trouwen

in Spanje

team-member-img
Mijn naam is

Elly Persons

Mijn naam is Elly Persons, in 2018 heb ik Trouwen in Spanje opgericht. Als zelfstandig weddingplanner organiseer ik bruiloften aan de Costa del Sol, van Malaga tot Estepona. Vanaf 2020 kun je mij ook inhuren als trouwambtenaar. In 2019 is Marjan Zandbergen aan mijn team toegevoegd. Zij woont in de badplaats Fuengirola en spreekt vloeiend Spaans en Engels.  Je kunt een van ons ontmoeten in Nederland of in Spanje, net wat jullie uitkomt. 

Wanneer jullie in Spanje willen trouwen, kun je vaak wel wat hulp gebruiken. Daarbij maakt het ons niet uit of je het klein en intiem wilt vieren of juist met een wat groter gezelschap. Het is onze passie om van jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring te maken. En niets geeft ons meer voldoening dan ervoor te zorgen dat jullie dag vlekkeloos verloopt. 

team-member-img
Oog voor detail

Ervaring

In Nederland heb ik meer dan 30 jaar gewerkt als communicatieadviseur en eventplanner. Die ervaring komt mij nu bij het organiseren van huwelijken heel goed van pas. Als adviseur neem ik het belang van de klant altijd als uitgangspunt. Ook ben ik een échte regelneef.  Organiseren, op details letten, een goed draaiboek maken, ik draai er mijn hand niet voor om.

Het lijkt me geweldig om met liefde, aandacht en plezier jullie huwelijk te mogen organiseren. Want hoe bijzonder is het dat jullie de ware liefde hebben gevonden waar je de rest van je leven bij wilt zijn.

team-member-img
Gedreven en creatief

Marjan Zandbergen

Door mijn ontmoeting met Elly is mijn droom verwezenlijkt. Ik wilde al jaren als wedding planner werken maar durfde de stap pas te zetten toen ik Elly ontmoette. Ze heeft me alle kneepjes van het vak geleerd en durf dan ook zeker te stellen dat ik, mede door mijn achtergrond in marketing en management, goed kan luisteren en jullie wensen in vervulling kan laten gaan.

Ik woon al bijna 10 jaar in Fuengirola. Daardoor heb ik een groot netwerk opgebouwd. Voor het organiseren van bruiloften is dat een heel groot voordeel. Ik verwacht de meest uiteenlopende verzoeken te kunnen realiseren. Ik ben gedreven, enthousiast, jong, creatief en sociaal.

Het is mijn passie om van jullie bruiloft een prachtervaring te maken. Wat ik belangrijk vind is dat jullie op jullie trouwdag weten dat je alles aan mij kunt overlaten, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

team-member-img
Verzorging

Tot in de puntjes

Trouwen in Spanje kun je het beste doen met hulp van weddingplanners die er wonen. Wij kennen de weg, spreken de taal en door ons uitgebreide netwerk, vinden wij snel de leverancier (s) die het beste bij jullie ideeën en wensen passen.

Zoek je een enthousiast en ervaren team om jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen, zodat jullie en jullie gasten alleen maar hoeven te genieten? Dan zit je goed bij ons!

Wij maken er voor jullie een onvergetelijke dag van!

Mijn naam is

Elly Persons

Oog voor detail

Ervaring

Gedreven en creatief

Marjan Zandbergen

Verzorging

Tot in de puntjes

Deel deze pagina
Van het strand tot een kasteel

De mooiste trouwlocaties

Voor kleine groepen, grote groepen, met overnachting of alléén het feest….