Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

Onze werkwijze

De eerste

Kennismaking

In de regel vindt het eerste contact plaats via de telefoon met Marjan of met mij. Een van ons spreekt met jullie af via facetime of skype voor een eerste indruk. Een eerste gesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend. Aan de hand van dit gesprek waarin we jullie wensen, ideeën en het budget bespreken, ontvangen jullie meestal binnen een week een eerste prijsindicatie.

team-member-img
De perfecte

Locatie

De locatie is het belangrijkst. Die moet als eerste worden vastgezet. In dit stadium kun je natuurlijk al hier naar toe komen om locaties te bekijken, maar de meeste bruidsparen maken die keuze op afstand met behulp van onze omschrijvingen, video’s en foto’s. Als de locatie gevonden is en de trouwdatum is vastgesteld, maak ik een passend voorstel voor jullie met onze afspraken en dienstverlening. Na jullie akkoord starten we met alle voorbereidingen.

team-member-img
Compleet

Tot aan de bruiloft

Via de telefoon, mail en eventueel skype of facetime houden we regelmatig contact om alle details te bespreken. Bijvoorbeeld over de ceremonie, de trouwsetting, het menu, de muziek en het onderbrengen van de gasten. We zorgen natuurlijk ook voor een goed draaiboek en bewaken het budget. Jullie kunnen ervan op aan dat we in aanloop naar jullie bruiloft overal aan denken en niets aan het toeval overlaten.  

team-member-img
De dag van de bruiloft

En natuurlijk....

Wij doen alle voorbereidingen voor jullie bruiloft maar ook op de dag zelf zijn we ceremoniemeester. Zodat jullie je niet op de dag zelf met allerlei praktische zaken en/of vragen van leveranciers bezig hoeven te houden. Of je nu Marjan of mij als weddingplanner hebt, wij zijn aanspreekpunt, eventueel ook voor jullie gasten, zodat alles soepel verloopt en jullie alleen maar hoeven te genieten.

De eerste

Kennismaking

De perfecte

Locatie

Compleet

Tot aan de bruiloft

De dag van de bruiloft

En natuurlijk....

Deel deze pagina
Van het strand tot een kasteel

De mooiste trouwlocaties

Voor kleine groepen, grote groepen, met overnachting of alléén het feest….