Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Stel je vraag

Onze werkwijze

DE EERSTE

Kennismaking

In de regel is het kennismakingsgesprek een videogesprek. Een van ons spreekt met jullie af via Facetime of zoom voor een eerste indruk. Een eerste gesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend, in dit gesprek bespreken we jullie wensen, ideeën en het budget. We adviseren geschikte locaties op basis van jullie wensen en beantwoorden al jullie vragen.

DE PERFECTE

Locatie

Ben je overtuigd van ons, fantastisch!

Dan is de eerste stap: het vinden van de perfecte locatie. We stellen voor om ongeveer een jaar voor dato over te komen zodat we samen locaties kunnen bezoeken. Jullie mogen in totaal 3 locaties uitzoeken om te bezichtigen. Als we de locaties hebben bezocht en jullie de ideale trouwlocatie hebben uitgekozen, stemmen we samen de trouwdatum af. Hierna kunnen we verder met de indeling van jullie trouwdag.

TIJDENS

Het plannen

Via de telefoon, mail en whatsapp houden we regelmatig contact om alle details te bespreken. Ook plannen we eens in de paar maanden een videogesprek in om up to date te blijven en even gezellig te kunnen bijkletsen. Fijn is het om stapsgewijs te werken, hierdoor behouden we het overzicht in wat er geregeld is en wat er nog gedaan moet worden. Wij nemen jullie volledig mee, stap voor stap. We zorgen natuurlijk ook voor een goed draaiboek en houden het overzicht van alle betalingen. Jullie kunnen ervan op aan dat we in aanloop naar jullie bruiloft overal aan denken en niets aan het toeval overlaten.

TESTDAG

Tasting & Trial

Één van de leukste dagen tijdens de planning van jullie bruiloft, is de testdag. Wat houdt dit in?

Het is de bedoeling dat jullie enkele maanden voor de bruiloft overkomen naar Spanje. Gedurende jullie komst staat er een tasting bij de cateraar gepland om jullie trouwmenu samen te stellen, kan de bruid kiezen om gebruik te maken van een proef voor haar en make up en kunnen jullie de smaken voor jullie bruidstaart proeven. Tijdens deze trip nemen wij alle details van de bruiloft door en stemmen we de laatste onderdelen af.

EN NATUURLIJK....

De grote dag

Wij doen alle voorbereidingen voor jullie bruiloft maar ook op de dag zelf zijn we erbij aanwezig. Zodat jullie je niet op de dag zelf met allerlei praktische zaken en/of vragen van leveranciers bezig hoeven te houden. We coördineren, zorgen dat alles op schema loopt en proberen jullie zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij zijn aanspreekpunt, eventueel ook voor jullie gasten, zodat alles soepel verloopt en jullie alleen maar hoeven te genieten.