Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Stel je vraag

De dag van Jullie leven

Andalusië in het Zuiden van Spanje is een geweldige plek om jullie droombruiloft te vieren.

Tussen Malaga en Estepona hebben we een aantal fantastische locaties om jullie de dag(en) van jullie leven te bezorgen.

300 DAGEN PER JAAR

Zonnig

Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar heb je in de regio Andalusië de beste kans op goed weer tijdens jullie bruiloft, zodat je alles buiten kunt vieren. Het is een prachtig gebied dat bekend staat om haar flamenco, tropische planten, een azuurblauwe zee, heerlijk eten en gastvrije mensen. Daarbij is de luchthaven van Malaga vanuit meerdere luchthavens in Nederland in 2,5 uur te bereiken en kun je kiezen uit vele goedkope luchtvaartmaatschappijen.

BIJ ONS GEEN

Taalbarrieres

Omdat wij in Spanje wonen, kennen we de Spaanse manier van zaken doen. Dat is soms chaotisch. Wij weten dan ook met welke leveranciers we wel maar ook juist niet moeten werken. Wij vinden goed contact met onze leveranciers belangrijk, daardoor gaan we regelmatig persoonlijk langs om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is en en er geen miscommunicaties ontstaan.

STRAND, TROPISCHE TUIN OF

Kasteel

Trouwen kun je op alle locaties die wij aanbieden. De meeste locaties huur je exclusief af voor jullie en jullie gasten maar semi-exclusief komt ook voor. Of je nu in een kasteel, finca, aan het strand, bij het zwembad of in een tropische tuin wilt trouwen. Er is van alles mogelijk, voor grote of kleine groepen en voor ieder budget.

Bekijk op jullie gemak onze website. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.