Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

De dag van

Jullie leven

Andalusië in het Zuiden van Spanje is een geweldige plek om jullie droombruiloft te vieren.

Tussen Malaga en Estepona hebben we een aantal fantastische locaties om jullie de dag(en) van jullie leven te bezorgen.

300 dagen per jaar

Zonnig

Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar heb je in de regio Andalusië de beste kans op goed weer tijdens jullie bruiloft, zodat je alles buiten kunt vieren. Het is een prachtig gebied dat bekend staat om haar flamenco, tropische planten, een azuurblauwe zee, heerlijk eten en gastvrije mensen. Daarbij is de luchthaven van Malaga vanuit meerdere vertrekluchthavens in Nederland in 2,5 uur bereikbaar en kun je kiezen uit vele goedkope luchtvaartmaatschappijen.

Even voorstellen

Elly Persons

Mijn naam is Elly Persons, oprichter van Trouwen in Spanje. Samen met Marjan help ik jullie graag om een van de mooiste dagen van jullie leven goed te laten verlopen. Alles wat bij de organisatie van jullie dag komt kijken, of een gedeelte ervan, pakken wij voor jullie op, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Door ons enthousiasme, improvisatietalent, oog voor detail en het talent om voor alles een oplossing te hebben, is jullie bruiloft bij mij of bij Marjan in goede handen.

Bij ons geen

Taalbarrieres

Omdat wij in Spanje wonen, kennen we de Spaanse manier van zaken doen. Dat is soms chaotisch. En dan is er ook nog de taalbarrière. Omdat wij Spaans en Engels spreken, vinden wij persoonlijk contact met onze leveranciers belangrijk. Voor goede afspraken is het toch het beste om er direct even met de auto naar toe te rijden.

Strand, tropische tuin of

Kasteel

Trouwen kun je op alle locaties die wij aanbieden. De meeste locaties huur je exclusief af voor jullie en jullie gasten maar semi-exclusief komt ook voor. Of je nu in een kasteel, aan het strand, bij het zwembad of in een tropische tuin wilt trouwen. Er is van alles mogelijk, voor grote of kleine groepen en voor ieder budget.

Bekijk op jullie gemak onze website. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Deel deze pagina