Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Wat zouden we zijn zonder onze lieve stellen?

¡Vivan los novios!

Melvin Avatar
Melvin
positive review 
5/31/2023 - Facebook
Dank jullie wel #trouweninspanje voor de goede zorgen om onze bruiloft .
Met met nadruk Anne , ze heeft alles tot in de puntjes geregeld zonder stres of zorgen wij onze trouwdag in ,nogmaals dank je wel .
En ook onze Babs Marije die onze ceremonie deed .
Jullie zijn echt toppers
😘😘groetjes melvin en natasja
Susan & Jason Avatar
Susan & Jason
5/16/2023
Onze droombruiloft! Wat een geweldige dag hebben wij gehad mede dankzij jou Anne. Vanwege een onvoorziene omstandigheid werd jij ‘ineens’ onze weddingplanner die dag. Tuurlijk was ik nerveus ik kende je immers niet, maar dat was volstrekt onnodig. Ik voelde direct een klik met je. Vooral je creativiteit en je adhoc beslissingen en waanzinnig oog voor detail sprongen eruit. Daarbij was je zo rustig! En lief! De hele dag! Ik heb niet een keer een stress momentje ervaren. Het voelde als een hele natuurlijke geoliede machine, alsof we het al 100x gerepeteerd hadden. Nogmaals dank je wel, dit was echt onze droom bruiloft. Jammer dat dit maar once in a life time is.
Marc & Jozine Avatar
Marc & Jozine
4/14/2023
Lief team van trouwen in Spanje, Dankzij jullie betrokkenheid, tips, geduld en aandacht hebben we een geweldige bruiloft gehad, waarvan we nog steeds aan het nagenieten zijn. De dag was nog mooier dan we van tevoren hadden konden bedenken en dat was zonder jullie nooit gelukt!

De samenwerking met onze weddingplanner Marjan hebben wij als zeer prettig ervaren, omdat de manier van werken en communiceren open, adequaat en doeltreffend is. Door de persoonlijke benadering en het informele contact kon Marjan een goede inschatting maken welke sfeer wij graag neer wilde zetten op onze trouwdag.
Daarnaast heeft het team van trouwen in Spanje een uitgebreid netwerk opgebouwd van betrouwbare partners waardoor de samenwerking ook met deze teams heel soepel verlopen is.
Op de dag zelf zijn we volledig ontzorgd, wat maakte dat we alleen maar hoefde te genieten en ons nergens druk om hoefden te maken.
Ook met Ellie en Marije hebben we het contact als heel prettig ervaren. Door de persoonlijke, betrokken aanpak heeft Marije de speech als trouwambtenaar precies passend weten te maken met leuke anekdotes die exact bij ons paste.

Heel erg veel dank voor jullie geweldige inzet, we hadden ons geen beter team voor kunnen stellen. Mocht je overwegen een bruiloft in Spanje te houden, dan is trouwen in Spanje een absolute aanrader.