Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Stel je vraag

Wat zouden we zijn zonder onze lieve stellen?

¡Vivan los novios!

James Avatar
James
positive review 
5/15/2024
Marjan was absolutely incredible to work with, she made our entire experience seamless & stress-free in the lead up to the wedding day and on the day itself it couldn't have run smoother. We couldn't recommend her enough
Kay Avatar
Kay
positive review 
10/17/2023
We zijn vorig jaar oktober samen met Marije op zoek gegaan naar onze trouwlocatie. Dit werd La Viborilla. Trouwen op het strand, dineren en feesten met een prachtig uitzicht op zee. Alles, maar dan ook echt alles was tot in de puntjes verzorgt. Een jaar lang appen, videobellen, mailen en een huisbezoek. Voor Marije was niks te gek. Er werd meegedacht, op de rem getrapt en gezocht naar het beste voor ons. Op de dag zelf was alles perfect geregeld. Prachtige ceremonie, prachtig mooi aangeklede tafel en een fantastisch feest. Op de dag zelf werd Marije ondersteund door Anne. wat een toppers zijn het.

Wij raden iedereen trouweninspanje aan. We kijken terug op onze droombruiloft met een lach en een traan.
Ruud Avatar
Ruud
positive review 
10/15/2023
Onze zoon Kay en schoonzoon Jay zijn dit weekend getrouwd in Spanje en dankzij jullie was het een perfect weekend. Geweldige lokatie en alles buitengewoon goed gegaan. Complimenten voor het vele werk en de begeleiding, een dag om nooit te vergeten. Dank jullie wel!