Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Wat zouden we zijn zonder onze lieve stellen?

¡Vivan los novios!

Kay Avatar
Kay
positive review 
10/17/2023
We zijn vorig jaar oktober samen met Marije op zoek gegaan naar onze trouwlocatie. Dit werd La Viborilla. Trouwen op het strand, dineren en feesten met een prachtig uitzicht op zee. Alles, maar dan ook echt alles was tot in de puntjes verzorgt. Een jaar lang appen, videobellen, mailen en een huisbezoek. Voor Marije was niks te gek. Er werd meegedacht, op de rem getrapt en gezocht naar het beste voor ons. Op de dag zelf was alles perfect geregeld. Prachtige ceremonie, prachtig mooi aangeklede tafel en een fantastisch feest. Op de dag zelf werd Marije ondersteund door Anne. wat een toppers zijn het.

Wij raden iedereen trouweninspanje aan. We kijken terug op onze droombruiloft met een lach en een traan.
Ruud Avatar
Ruud
positive review 
10/15/2023
Onze zoon Kay en schoonzoon Jay zijn dit weekend getrouwd in Spanje en dankzij jullie was het een perfect weekend. Geweldige lokatie en alles buitengewoon goed gegaan. Complimenten voor het vele werk en de begeleiding, een dag om nooit te vergeten. Dank jullie wel!
Sanne Avatar
Sanne
positive review 
10/03/2023
Op 5 augustus zijn wij getrouwd in het prachtige El Torcal. Anne was onze weddingplanner en een betere hadden wij ons niet kunnen bedenken. Vanaf het eerste moment stond ze voor ons klaar, over alles konden we sparren en Anne trapte op de rem waar nodig. Ook gaat ze voor haar klanten door het vuur. Op de dag zelf was ze een topper, samen met Marije hebben ze bijgedragen aan een van de mooiste dagen van ons leven ❤️. Hier zijn we hun eeuwig dankbaar voor!