Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Stel je vraag
De perfecte trouwlocatie

De perfecte trouwlocatie

Marcel en Monique trouwen volgend jaar op een doordeweekse dag, zonder al te veel poespas, alleen voor de officiële papieren. Een bewuste keuze. Tijdens een romantische ceremonie in het zuiden van Spanje willen ze elkaar het ja-woord geven. Omdat ze allebei een drukke baan hebben, huren ze mij in als weddingplanner. Dat ik in Spanje woon en alles ter plaatse kan regelen, vinden ze een enorme plus.

Een droomhuwelijk begint met dé perfecte trouwlocatie. Daarom stel ik voor dat ze naar mij toekomen om een aantal locaties te bezoeken, die goed bij hun wensen passen. We gaan langs bij een villa met uitzicht op zee, een finca in de bergen en een boutique hotel in een rustig gedeelte van Marbella. Allemaal zijn ze geschikt voor een kleine en intieme viering, alleen bijgewoond door familie en goede vrienden. Precies wat ze willen.

Bij de tweede locatie is de klik er meteen. Het is net als in de liefde. Ook dan weet je meteen of het goed zit.  Na twee dagen vliegen ze weer naar huis, blij dat ze dé perfecte locatie hebben gevonden en in de zekerheid dat ze alle voorbereidingen aan mij kunnen overlaten