Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Trouwen in Spanje groeit!

Trouwen in Spanje groeit!

Daarom zoeken wij er een weddingplanner bij!

Als weddingplanner bij Trouwen in Spanje profiteer je van een sterk merk. Je plant en organiseert je eigen bruiloften.

Over ons!

Wij zijn Elly & Marjan van Trouwen in Spanje. Wij organiseren bruiloften op heel mooie locaties aan de Costa del Sol. Wij staan voor maatwerk en persoonlijke aandacht. Ons werkgebied strekt zich uit tot maximaal 1 uur afstand van Malaga airport. We werken alleen voor de Nederlandse en Belgische markt.

Hoe werken wij?

Trouwen in Spanje heeft haar basis in Fuengirola. Elly en Marjan werken beiden als zelfstandige weddingplanners en doen ieder hun eigen opdrachten. Samen werken zij en zijn zij verantwoordelijk voor de positionering en het versterken van het merk Trouwen in Spanje.

Wie zoeken we?

Wij zoeken iemand die in de regio Malaga in Spanje woont, goed Nederlands en Engels spreekt en basiskennis heeft van de Spaanse taal. Iemand die het ontzettend leuk zou vinden om als autonomo bruiloften te organiseren. Iemand die werkt voor het merk Trouwen in Spanje. Wat wij belangrijk vinden is dat je professioneel en klantgericht bent, dat je goed bent in organiseren, oog hebt voor detail en een vlotte babbel. En natuurlijk dat je het gewoon superleuk vindt om bruiloften te organiseren.

Omdat je pas voor 2023 je eerste opdrachten gaat krijgen (de meeste bruidsparen starten met plannen een jaar van tevoren), is het belangrijk dat je niet afhankelijk bent van jouw inkomen als weddingplanner. Idealiter zoeken we dus iemand die er wat naast doet of er voorlopig niet zijn of haar hoofdinkomen van hoeft te maken.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een mail met je cv en je motivatie voor 15 januari 2022 naar info@trouweninspanje.nl. Gesprekken vinden in februari plaats in Fuengirola/Benalmadena.