Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Stel je vraag
Supergave GRATIS trouwinspiratie dag in Spanje

Supergave GRATIS trouwinspiratie dag in Spanje

SUPERGAVE GRATIS TROUWINSPIRATIE DAG IN SPANJE

+ 2 nachten gratis slapen bij Villa Fahala, één van onze top trouwlocaties!
Willen jullie in Spanje trouwen? Doen! Om je alvast op weg te helpen, organiseert Trouwen in Spanje jaarlijks een trouwinspiratie dag! Op dinsdag 11 mei zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom bij de weddingplanners van Trouwen in Spanje. We bezoeken diverse locaties, hebben een leuke workshop voor jullie en je maakt kennis met een aantal van onze leveranciers. Voor de eerste 6 bruidsparen bieden wij een gratis verblijf aan in één van onze toplocaties voor 2 nachten! Meld je snel aan.

GEWELDIG INSPIRERENDE DAG

Op onze gratis inspiratiedag werken een aantal van onze leveranciers met ons samen om jullie een geweldige dag te bezorgen. In de ochtend nemen we jullie tijdens een interactieve presentatie mee langs verschillende onderdelen van jullie trouwdag in Spanje. Van ceremonie tot after-party. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat is een reëel budget? Wat regel je in Nederland en wat in Spanje? Een onderdeel van jullie ceremonie is de huwelijksgelofte die je naar elkaar toe uitspreekt. Maar wat houdt dat precies in? Waar begin je. Tijdens een workshop geven we je allerlei tips & trucs mee om jullie liefde naar elkaar te verwoorden.

Een van onze privékoks vertelt wat er op het gebied van catering allemaal mogelijk is op jullie trouwdag en verzorgt een heerlijke lunch voor jullie, waarna we ’s middags nog 3 trouwlocaties gaan bezoeken. Wij stellen een top 3 samen gebaseerd op jullie voorkeur (op basis van mogelijkheden bij de locaties). En als klap op de vuurpijl maakt een van onze fotografen een mooie foto van ieder bruidspaar als aandenken. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

VOORWAARDEN OM DEEL TE NEMEN

  • Jullie zijn verloofd en willen in 2022/2023 in Spanje trouwen
  • Als je je aanmeldt, plannen we een kort kennismakingsgesprek in om jullie eerste ideeën te horen, zodat we het programma voor onze inspiratiedag zo goed mogelijk op jullie kunnen afstemmen.
  • Van het gratis verblijf bij Villa Fahala kan gebruik worden gemaakt van maandag 10 mei tot woensdag 12 mei 2021, voor 1 of 2 nachten.
  • Op dinsdag 11 mei begint onze inspiratiedag om 09.30. Houdt die tijd dus met het boeken in de gaten.
  • Het vervoer van het vliegveld naar Villa Fahala heen en terug regel je zelf en is op eigen kosten. Villa Fahala ligt op 15 minuten van het vliegveld van Malaga.

 

LET OP!

  • Als corona onverhoopt roet in het eten gooit, verplaatsten we de inspiratiedag naar het najaar (september 2021).
  • Zowel de open dag als de gratis overnachtingen bij villa Fahala gaan alleen door bij minimaal 3 aanmeldingen. Bij te weinig aanmeldingen plannen we individuele locatiebezoeken in met de bruidsparen als ze dat willen.