Spontaan word je ten huwelijk gevraagd en spontaan bedenken jullie om dan ook maar zo snel mogelijk te trouwen. Liefst binnen een paar maanden. Een groot feest is niet wat jullie willen, het is iets tussen jullie twee, maar je viert het wel graag met de mensen van wie je houdt. Je droomt ervan om in Spanje te trouwen, op een relaxte manier. Zonder teveel poespas.

Je ziet het helemaal voor je. Een soort mini-vakantie waarin jullie met elkaar genieten van de zon, zee, het strand en lekker eten. En na de ceremonie ga je met elkaar op pad naar een van de leuke plaatsen in de buurt, waar je geniet van een wandeling en een heerlijke lunch op een sfeervol terras.

Maar dan schrikken jullie wakker. Want kan dat wel? Trouwen in Spanje op zo’n korte termijn. Ik kan jullie geruststellen. Bij ons kan dat! Zolang het maar niet in het hoogseizoen is, want dan kun je ervan uitgaan dat de meeste locaties volgeboekt zijn. En dat niet alleen! Je bent ook nog eens heel veel meer geld kwijt aan de locatie. Daarnaast kan de temperatuur hier in de zomer soms wel oplopen tot 40 graden. En dat is geen pretje. Je wilt natuurlijk niet allemaal zwetende en puffende mensen op je bruiloft.

De herfst-en wintermaanden zijn hier juist ideaal om een huwelijk te plannen. In de afgelopen maanden, december 2018 tot en met maart 2019, is het overwegend mooi weer geweest. Alleen ’s avonds koelt het flink af. Daarom is het aan te raden om je ceremonie eerder op de dag te houden, bijvoorbeeld tussen 13.00 – 14.00 uur. Daarna kun je dan nog de hele middag lekker borrelen en eten in het zonnetje.

Kortom, wil je een snelle bruiloft in de zon? Neem dan contact met me op!