Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Stel je vraag
Een magisch iets!

Een magisch iets!

Als meisje droomde ik van een huwelijk in het buitenland. Het leek me magisch. Een blauwe zee, wuivende palmbomen en zon. Beter dan het onvoorspelbare weer in Nederland. Het is er niet van gekomen! Dat ik jaren later een nieuwe carrière startte als weddingplanner aan de Costa del Sol, was iets wat ik toen niet had bedacht, maar wat net zo magisch voelt.

Het idee ontstond toen ik mijn partner Bas ontmoette. Hij is de eigenaar van een  prachtige locatie, Mijas-Residence, waar steeds meer huwelijken plaatsvinden. Voor ik naar Spanje vertrok om met mijn liefde te gaan samenwonen, werkte ik als communicatieadviseur en eventplanner. Organiseren zit dus in mijn bloed. En hoewel een zakelijk evenement anders is dan een bruiloft, zijn er ook veel overeenkomsten. Logistiek, planning en inrichting om er een paar te noemen.

Voor bruidsparen mag ik de mooiste dag van hun leven regelen. Dat is sowieso speciaal. En niets geeft mij meer voldoening dan ervoor te zorgen dat hun dag vlekkeloos verloopt. Wat het ook bijzonder maakt, is dat ik er nooit alleen voor sta. Bas helpt mij waar hij kan. ‘Het komt goed’, is wat hij altijd zegt als het niet zo gaat zoals ik wil. En dat klopt. Want als het gezegd wordt uit liefde, komt het ook altijd goed.