Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Stel je vraag
De bruiloft gaat niet door! Wat nu?

De bruiloft gaat niet door! Wat nu?

Door Corona ging in maart Spanje op slot. Gelukkig trouwen wij pas in september, dachten Remy en Ellen. Ze hadden een prachtige villa afgehuurd met zeezicht. Niets aan de hand zou je zeggen. Maar op 25 augustus ging heel Spanje op code oranje. Paniek! Wat nu?

Dit is maar een van de vele voorbeelden van bruiloften die dit jaar niet zijn doorgegaan. Soms wil het bruidspaar tot het allerlaatste moment wachten om te beslissen wel of niet doorgaan, maar haken de gasten af. Begrijpelijk. Veel mensen kunnen het zich niet veroorloven om bij terugkomst uit Spanje in quarantaine te moeten. De vraag die dan veel aan ons word gesteld; hoe zit het met onze aanbetalingen? Zijn we nu ons geld kwijt?

Wij kunnen je geruststellen. Wanneer je besluit je bruiloft te verplaatsen is het antwoord nee. Alleen wanneer je annuleert, ben je kwijt wat je aanbetaald hebt. Omdat we allemaal geraakt worden door de Corona crisis zijn locatie eigenaren en leveranciers flexibel als het om verplaatsen gaat. De meesten schuiven gewoon mee naar een nieuwe datum. Wel wordt er enige flexibiliteit gevraagd als het om een nieuwe datum gaat. Je bent niet de enige die hun bruiloft wil verplaatsen, dus soms is het een beetje passen en meten. Na veelvuldig overleg met Remy en Ellen is hun bruiloft verplaatst naar september 2021. Alle leveranciers zijn kosteloos meegegaan naar de nieuwe datum.

Een droom die uitkomt

Dus dromen jullie ervan in Spanje te trouwen, dan hoef je niet te wachten en kun je gewoon jullie bruiloft boeken. De beste tip die we je kunnen geven is, huur een weddingplanner van Trouwen in Spanje in. Gebeurt er dan iets onverwachts, dan is het fijn om alles over te laten aan iemand met ervaring en een groot netwerk. Zo blijft de aanloop naar jullie bruiloft zoveel mogelijk vrij van zorgen. En blijft jullie bruiloft in Spanje altijd…Een droom die uitkomt…!

Trouwen in Spanje verzorgt kleine tot middelgrote bruiloften aan de Costa del Sol in Spanje voor ieder budget!