Fuengirola, Andalusië, Spanje

+34 640 830 638

Stel je vraag
Wat maakt trouwen in Andalusië zo speciaal?

Wat maakt trouwen in Andalusië zo speciaal?

Dat we hier meer dan 300 zonnige dagen per jaar hebben, dat is nu zo’n beetje wel bekend. En dat Andalusië een prachtig gebied is met veel romantische plekjes, een azuurblauwe zee, heerlijk eten en gastvrije mensen, ook dat is geen verrassing voor de meesten van ons. Dus wat is het dan wel?

In Nederland duurt je bruiloft doorgaans maar 1 dag, dat volgens een vast schema verloopt. En vaak staan er dan mensen op jullie feestje, die je in het dagelijkse leven weinig ziet of waar je niet zoveel mee hebt. Toch nodig je ze uit, want als je die ene vriendin, collega of tante uitnodigt, kun je eigenlijk niet om die andere heen. Wanneer je in Spanje trouwt, kies je meestal voor een intieme bruiloft. Jullie mooie moment deel je met familie en vrienden die jullie het allerliefst zijn. En het fijne is, dat iedereen dat begrijpt!

Een andere reden die ik vaak hoor, gaat over saamhorigheid. In Spanje boek je een locatie vaak voor minimaal 2 of 3 nachten. Normaal gesproken gaat jullie huwelijksdag razendsnel. Nu kun je als bruidspaar langer genieten van jullie bruiloft. Omdat je een aantal dagen met elkaar doorbrengt, ontstaat er een sfeer van verbondenheid. Dat geeft een heel speciaal gevoel.

Kortom, een bruiloft in Spanje is er een om nooit te vergeten, een geweldige ervaring. Hou er wel rekening mee dat jullie gasten vrij moeten nemen om erbij te zijn. Dus begin ruim van tevoren met de voorbereidingen en plan jullie bruiloft in een weekend of in een vakantieperiode.