Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

Romantische setting met fenomenaal uitzicht

Villa Benalmádena met zeezicht

Op loopafstand van het sfeervolle Benalmadéna Pueblo, het oude dorp waar je nog de typisch Andalusische sfeer proeft met veel restaurantjes, bars en winkeltjes, ligt deze mooie en sfeervolle villa. Het terras leent zich uitstekend voor een romantische ceremonie met op de achtergrond de schoonheid van de Middellandse zee. En willen jullie echt iets bijzonders? Dan is jullie ceremonie ook mogelijk in het sprookjesachtige kasteel Colomares. Ook op loopafstand van de villa gelegen. 

De villa heeft een hoofdhuis met zes slaapkamers en badkamers. De bruidssuite is prachtig, natuurlijk met zeezicht, een grote inloopkast en zelfs een sauna en jacuzzi. Op het terrein vind je nog 2 huisjes met in totaal nog eens 4 slaapkamers en badkamers. In totaal kun je in deze villa 28 tot 30 mensen kwijt (inclusief slaapbanken). Op 1 minuut afstand ligt een Bed & Breakfast waar je nog meer gasten kunt onderbrengen. Ook is er ruime parkeergelegenheid. 

Droom je van een mooie villa met veel privacy en een schitterend uitzicht? Waar je op loopafstand het vertier van een sfeervolle badplaats vindt? Waar ook een tweetal kamers zijn geschikt voor mindervalide gasten? Waar je in een intieme sfeer jullie bruiloft kunt vieren? Dan is deze villa de ideale locatie voor jullie!

Meer info over deze of andere locaties?

Deel

Kenmerken

  • Maximum capaciteit: 70 gasten
  • Overnachtingsmogelijkheden: ja, 10 slaapkamers tot max 30 gasten (met slaapbanken) 
  • Geheel af te huren: ja minimaal 3 nachten (in juli en augustus 1 week)
  • Restaurant aanwezig: nee, wel catering en barbecue mogelijkheden in buitenkeuken
  • Ceremonie ter plaatse: Ja en ook mogelijk in een nabijgelegen kasteel
  • Afstand tot strand: 10 minuten
  • Afstand tot vliegveld: 20 minuten