Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

Droomlocatie met privé strand

Mooie villa aan het strand van Torre del Mar

Een bijzondere plek om een bruiloft te vieren is deze mooie villa aan het strand van Torre del Mar, een gezellige badplaats met een mooi strand en een brede boulevard. De villa is omgeven door een prachtige tuin. Ieder plekje in deze groene oase nodigt je uit om even te gaan zitten en te genieten van de bomen, de bloemen en de vogels. Aan het einde van de tuin kom je via een poort bij het strand. Omdat het strand hier hoger ligt, op een soort platform, heb je privacy ten opzichte van de rest van het strand, waardoor je hier jullie ceremonie kunt houden met op de achtergrond de zee. 

De villa heeft 9 kamers en 8 badkamers. Twee kamers delen een badkamer. Er zijn ook nog twee 2-persoons appartementen, dus in totaal kunnen hier 22 mensen slapen. Alle kamers zijn netjes en authentiek Spaans ingericht. Er is een mooi zwembad met voldoende ligbedden, een gezamenlijke woonkamer, een keuken, een barbecue gedeelte en nog een aparte ruimte waar je tot in de late uurtjes een feestje kunt vieren.  

Droom je van een locatie in een levendige omgeving? Een villa aan het strand en dichtbij een boulevard met restaurants, bars en winkels? Maar waar je toch ook rust en privacy hebt? En op loopafstand van meerdere grote hotels waar je nog meer gasten kunt onderbrengen? Dan is deze locatie jullie ideale trouwlocatie!

Droom je van een prieel met wapperende, witte doeken, een relaxte sfeer met ibiza-achtige details,  houten tafels, dansen op je blote voeten in het zand, een vriendelijke en attente bediening, dan is dit dé locatie voor jullie.

Kenmerken

  • Max gasten: 200
  • Overnachtingsmogelijkheid: ja, max 22 gasten
  • Geheel af te huren: ja, voor minimaal 1 nacht
  • Afstand tot vliegveld: 40 minuten
  • Afstand tot het strand: 1 minuut
  • Ceremonie ter plaatse: ja
  • Restaurant aanwezig: nee wel catering en barbecue mogelijkheden

Meer info over deze of andere locaties?