Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

50 tinten groen

Herenhuis met Moorse uitstraling

Alle ingrediënten om jullie liefde te vieren zijn op deze locatie aanwezig. Het is heerlijk dwalen door de prachtige tuinen van deze statige Cortijo waar je zelfs een ‘love bridge’ tegenkomt. Tenminste zo noemt de vriendelijke eigenaresse de stenen brug over het kleine beekje dat zich door het groen slingert. Een prachtige fotoplek.  Dit mooie herenhuis ligt aan een doorgaande weg in een bergachtige omgeving, vlakbij Villanueva del Rosario, een klein Spaans dorp waar je ook een paar restaurantjes vindt. De Cortijo heeft ruime parkeergelegenheid.

De binnenplaats heeft een klassiek Moorse uitstraling, heel sfeervol met een sterfontein en biedt mogelijkheden voor een cocktail. Maar er is meer te ontdekken. Achter het gebouw is een ruimte met een langwerpige fontein dat zich uitstekend leent tot het houden van een diner. En wat ook fijn is aan deze locatie is dat het een eigen restaurant heeft waar de eigenaresse zelf in de keuken staat. Er wordt met liefde gekookt en gebruik gemaakt lokale, verse producten uit de regio. Er is ook een wijnkelder. Bij het zwembad ligt zelfs een dansvloer waar je tot in de kleine uurtjes met de voeten van de vloer kan. Deze Cortijo heeft 10 mooi ingerichte kamers, allemaal ingericht in een andere stijl. 

Droom je van een verzorgde, stijlvolle locatie in een landelijke omgeving? Waar er mogelijkheden te over zijn om jullie bruiloft een bijzonder tintje te geven? Waar 50 tinten groen in de tuin zorgen voor prachtige fotomomenten? Waar zelfs al een stijlvol prieel aanwezig is voor jullie ceremonie? Op minder dan een uur afstand van de luchthaven van Malaga en de prachtige stad Granada? Dan hebben jullie je perfecte trouwlocatie gevonden. 

Meer info over deze of andere locaties?

Kenmerken

  • Maximum capaciteit: 50 gasten
  • Overnachtingsmogelijkheden: 20 gasten in eigen kamers, op te schalen tot max. 25 gasten
  • Ceremonie ter plaatse: ja
  • Restaurant aanwezig: ja
  • Geheel af te huren: ja
  • Afstand tot strand: 30 minuten 
  • Afstand tot vliegveld: 30 minuten