Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

prachtige villa onder architectuur gebouwd

Cortijo met sfeervolle binnenplaats

Ieder moment verwacht je hier stoere mannen die op hun paarden komen aanrijden. Deze prachtige Cortijo vlakbij Almogia heeft veel weg van een Haciënda in Argentinië, waar de gaucho’s over de vlakten draven om hun vee te beschermen. De Cortijo is gebouwd in een vierkant met een mooie binnenplaats. De route ernaar toe is de moeite al waard. Het zicht op de bergen en mooie valleien is schitterend. 

De Cortijo biedt in het hoofdhuis 10 ruime en luxe slaapkamers met houten vloeren voor 20 gasten. Het is smaakvol ingericht met antiek meubilair, comfortabele bedden, stoelen en mooie verlichting. Er is een sfeervolle bar, een woonkamer met open haard en een grote professionele keuken. Naast het hoofdhuis is er een apart huis met nog eens 3 slaapkamers voor 6 gasten. Ook dit huis is stijlvol ingericht. De Nederlandse eigenaresse is een talentvol schilder. Op meerdere plekken hangen abstracte schilderijen van haar hand die ook te koop zijn. Het zwembad is 16 x 8 meter en heeft een poolhouse met bar en toiletten. 

Droom je van een locatie in een adembenemend landschap? Waar je een ceremonie kunt houden met uitzicht op de bergen? Waar je gasten luxe en privacy ervaren? En waar vanaf de Cortijo allerlei buitenactiviteiten mogelijk zijn zoals paardrijden, golfen, wandelen en hiken? Dan is dit de perfecte trouwlocatie voor jullie.

Meer info over deze of andere locaties?

Deel

Kenmerken

  • Maximum capaciteit: 50 gasten
  • Overnachtingsmogelijkheid: ja, max 20 gasten in het hoofdhuis, 6 gasten in een huis op hetzelfde terrein en uit te breiden tot 31 gasten
  • Geheel af te huren: ja, voor minimaal 4 nachten of een week
  • Afstand tot vliegveld: 40 minuten
  • Afstand tot het strand: 40 minuten
  • Ceremonie ter plaatse: ja
  • Restaurant aanwezig: nee wel uiterst professionele keuken met optie prive chef