Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

Lounge en gastronomie

Cascada Cocina & Bar

Wanneer je jullie bruiloftsgasten wil meenemen naar een plek waar je heerlijk privé kunt loungen, dan is Cascada Cocina & Bar een uitstekende keuze. Het ligt in een groene omgeving, dichtbij het bruisende Marbella. De keuken serveert heerlijk eten, zowel nationale als internationale gerechten en de wijnen zijn uitstekend.  Het is een geweldig restaurant om een receptie, diner of borrel te geven.

Aan de voorkant van het restaurant is een gezellig, zonnig terras en aan de achterkant bevindt zich een groot terras met veel citrusbomen, grenzend aan de rivier Arroyo de las Represas. Door de vele bomen, is dit besloten en romantische terras koel tijdens de warme zomerdagen en is het ideaal voor privé evenementen. Wanneer je het restaurant binnenkomt, valt je direct de mooie inrichting op. Een mooie zeegroene kleur, gecombineerd met staal en een warme houttint.

Droom je van een sfeervol restaurant om een borrel of diner te geven? Waar je met jullie gezelschap kunt genieten van een mooi glas wijn en fantastisch lekker eten?  Met een uitstekende service en hele vriendelijke bediening? Dan kies je voor Cascade Cocina & Bar.

Meer info over deze of andere locaties?

Kenmerken

  • Maximum capaciteit: 80-100 gasten
  • Overnachtingsmogelijkheden: Nee
  • Restaurant aanwezig: Ja
  • Geheel af te huren: Ja, maar patio achter biedt ook voldoende privacy
  • Afstand tot vliegveld: 30 minuten
  • Afstand tot strand: 5 minuten

Video