Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

Beoordelingen

Bart & Fleur Avatar
Bart & Fleur
10/27/2021

Bedankt Elly voor de mooie ceremonie tijdens onze bruiloft in Spanje. Het was heel persoonlijk, met een lach en een traan. Die persoonlijke touch heb je eraan weten te geven doordat je de tijd nam om bij ons thuis met ons in gesprek te gaan en ook met onze naasten te spreken. Het voelde heel natuurlijk om ons verhaal te delen. Jij hebt het fantastisch opgeschreven en verteld tijdens onze dag. Een hele mooie herinnering, waar we met veel plezier aan terugdenken!

Rianne & Jur Avatar
Rianne & Jur
10/05/2021 - Facebook

Nog steeds aan het nagenieten van ons huwelijk - alweer een maand geleden - in het prachtige Benalí (regio Valencia).
Nog zoveel mooier dan we ooit hadden durven dromen. Elly, onze trouwambtenaar, wist haar speech precies passend te maken. Iets wat echt bij ons klopte. Romantisch, maar ook vooral met een lach en goede anekdotes. Bedankt Elly!!!

Robert & Astrid Avatar
Robert & Astrid
1/18/2021

Vanaf het allereerste moment dat wij contact kregen met Marjan voelde het heel hartelijk en warm. Daarnaast regelde Marjan alles wat er moest gebeuren supersnel, zij vergat nooit iets en hield ons scherp. Helaas hebben wij onze plannen omgegooid als gevolg van corona, maar wij vinden het vreselijk jammer dat we daarmee Marjan verliezen als onze wedding planner. Marjan dank je wel voor alles en heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en veel succes voor de toekomst. Jij doet je werk met passie en wij zijn ervan overtuigd dat jij daarmee heel veel bruidsparen blij gaat maken. Liefs van Astrid en Robert.

Martijn & Kim Avatar
Martijn & Kim
1/13/2021

Ondanks dat we onze bruiloft ivm Corona hebben moeten annuleren, heeft Marjan ons goed geholpen.
Zij heeft alles op alles gezet om onze aanbetalingen terug te krijgen, en met succes.
We kijken terug op een fijne samenwerking.

Milou & Lars Avatar
Milou & Lars
9/30/2020 - Facebook

Elly is lief, geduldig en heeft veel connecties waardoor ze altijd iets vind wat bij je past. Ze neemt alles uit handen maar betrekt je bij alle keuzes als je dat wil. Ze schakelt supersnel en voelt feilloos aan wat voor sfeer je in gedachten hebt. Als je droomt van een bruiloft in Spanje, dan is dit je reddende engel!

Marja van den Bos Avatar
Marja van den Bos
positive review 
10/21/2019 - Facebook

een heerlijke en relaxte dag. mooi park gekozen voor foto's en het is heerlijk dat alles wordt geregeld. Dit kan ook op korte termijn, wij hadden maar een paar maanden