Your message was sent successfully
Back

DIRECT CONTACT?

Stel je vraag via Whatsapp

Beoordelingen

Louis en Margje Avatar
Louis en Margje
1/06/2023

In een woord: Wauw Wauw, dat is het enige woord wat je kunt gebruiken om te beschrijven hoe prachtig ons huwelijk was. Voor een groot deel is dit te danken aan Marjan van TrouweninSpanje.
Toen we in juli 2020 verloofd zijn hebben we al snel gezegd dat we onze droom willen waarmaken, namelijk: Trouwen in Spanje. Na wat Google-werk (gegoogeld op Trouwen in Spanje en drie keer raden op welke site we kwamen ;)) snel kennis gemaakt met Marjan.
Marjan is zó bekwaam en zo vol mensenkennis. Na een goed gesprek wist ze goed wat we wilden en konden we samen op zoek naar een locatie. Na een bezoek in Spanje waar we drie locaties hebben bekeken wisten we het al snel. Net voordat we naar de laatste locatie gingen zei Marjan: de volgende locatie zullen jullie echt magisch vinden.
En nogmaals mogen jullie drie keer raden welke locatie het geworden is.

Marjan heeft ons in het verdere proces meer dan uitstekend begeleid. Bij de Tasting, invulling van het programma en entertainment. Noem het maar op en Marjan dacht mee. Of we nu ineens een karikaturist wilden of toch wel twijfelden over waar de receptie zou moeten plaatsvinden: Marjan bracht in alle rust en uit haar ervaring haar tips en begeleidde ons zo naar ons droomhuwelijk.

De dag zelf brak aan en omdat we ons zo relaxed voelde en blind vertrouwen konden hebben in Marjan was het echt een dag om nooit te vergeten. We hebben heerlijk kunnen genieten en ons geen moment zorgen hoeven te maken over wat dan ook. Daardoor hebben we optimaal de dag kunnen beleven en kunnen we terugkijken op wat we hoopten: ons droomhuwelijk. Wauw.

Bart & Fleur Avatar
Bart & Fleur
10/27/2021

Bedankt Elly voor de mooie ceremonie tijdens onze bruiloft in Spanje. Het was heel persoonlijk, met een lach en een traan. Die persoonlijke touch heb je eraan weten te geven doordat je de tijd nam om bij ons thuis met ons in gesprek te gaan en ook met onze naasten te spreken. Het voelde heel natuurlijk om ons verhaal te delen. Jij hebt het fantastisch opgeschreven en verteld tijdens onze dag. Een hele mooie herinnering, waar we met veel plezier aan terugdenken!

Rianne & Jur Avatar
Rianne & Jur
10/05/2021 - Facebook

Nog steeds aan het nagenieten van ons huwelijk - alweer een maand geleden - in het prachtige Benalí (regio Valencia).
Nog zoveel mooier dan we ooit hadden durven dromen. Elly, onze trouwambtenaar, wist haar speech precies passend te maken. Iets wat echt bij ons klopte. Romantisch, maar ook vooral met een lach en goede anekdotes. Bedankt Elly!!!

Robert & Astrid Avatar
Robert & Astrid
1/18/2021

Vanaf het allereerste moment dat wij contact kregen met Marjan voelde het heel hartelijk en warm. Daarnaast regelde Marjan alles wat er moest gebeuren supersnel, zij vergat nooit iets en hield ons scherp. Helaas hebben wij onze plannen omgegooid als gevolg van corona, maar wij vinden het vreselijk jammer dat we daarmee Marjan verliezen als onze wedding planner. Marjan dank je wel voor alles en heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en veel succes voor de toekomst. Jij doet je werk met passie en wij zijn ervan overtuigd dat jij daarmee heel veel bruidsparen blij gaat maken. Liefs van Astrid en Robert.

Martijn & Kim Avatar
Martijn & Kim
1/13/2021

Ondanks dat we onze bruiloft ivm Corona hebben moeten annuleren, heeft Marjan ons goed geholpen.
Zij heeft alles op alles gezet om onze aanbetalingen terug te krijgen, en met succes.
We kijken terug op een fijne samenwerking.

Milou & Lars Avatar
Milou & Lars
9/30/2020 - Facebook

Elly is lief, geduldig en heeft veel connecties waardoor ze altijd iets vind wat bij je past. Ze neemt alles uit handen maar betrekt je bij alle keuzes als je dat wil. Ze schakelt supersnel en voelt feilloos aan wat voor sfeer je in gedachten hebt. Als je droomt van een bruiloft in Spanje, dan is dit je reddende engel!

Marja van den Bos Avatar
Marja van den Bos
positive review 
10/21/2019 - Facebook

een heerlijke en relaxte dag. mooi park gekozen voor foto's en het is heerlijk dat alles wordt geregeld. Dit kan ook op korte termijn, wij hadden maar een paar maanden